Пользователь
Забыли пароль? Регистрация
Сейчас на сайте

Пользователей на сайте: 65

0 пользователей, 65 гостей

Toreon Grupp Ou

знаете ли об этой фирме?

#1
Vladjuxa
  • Статус: Легенда
  • Сообщения: 1775
  • Карма: 1
  • Пол:
Вот заинтересовался этой фирмой, ибо на cvkeskus'e очень много объявлений от этой фирмы. Работа за границей. Может кто-то уже уезжал работать, благодаря этой фирме. Или слышал что нибудь?

0 пользователя(ей) сказали спасибо:

#2
sonya
  • Статус: Легенда
  • Сообщения: 1095
  • Карма: 1
  • Пол:
    Не указано
Toreon Grupp oü

6 July, 2007 - 21:29

* Töö ja elamine vÄlismaal


Kas keegi on kÄinud või on hetkel selle firma kaudu tööl? kas firmat saab usaldada?
Marike pilt
Marike (pole registreerunud) 17 July, 2007 - 10:48.
Saab usaldada küll. Firma

Saab usaldada küll. Firma omanik on ise samamoodi nt Küprosel korduvalt varem töötanud ja nüüd vahendab ise töötajaid sinna, kasutades oma sealseid tutvusi. Eks tÄnapÄeval tekitavad kõikvõimalikud tööjõu vahendajad paratamatult kahtlusi ja eks ole põhjust olnud ka, kuid selles firmas on küll usaldusvÄÄrne inimene eesotsas.
pilt
24 July, 2007 - 16:47.
kas toreon võtab

kas toreon võtab vahendustasu ka?
Lyzz pilt
Lyzz 25 July, 2007 - 21:20.
Vot...

KÄisin tÄna just toreonis vestlusel. Kahtlane. RÄÄgivad et küpros on ilus ja tore aga siis ytlevad et kirjuta lepingule alla ja siis hakka plekkima! 1800.- eelleping ja 1800.- siis kui nad on sulle tööd leidnud. Uurisin seda lepingut seal ka veic, asi mis mulle silma jÄi (+) oli et kui nemad ei leia sulle sobivat tööd lepingu allkirjastamisest kolme kuu jooksul siis annavad nad selle eellepingu raha tagasi. Vot.. nüüd ei teagi mida teha, kas minna nende kaudu või omapead. Igatahes plaanin augustis minna ikkagi aga ei tea kas nende kaudu või omapead. Kui keegi lööks kampa siis lÄheks küll omapead. Sest olen kuulnud et tööd saab sealt suht kÄhku. Ja palkadest niipalju et keskmine palk kuskil pubis ja baaris ettekandjana on u. 9000.- + dip veel samapalju (nii mulle vÄhemalt toreonist öeldi).

Nii et kui keegi lööb kampa siis andku kindlasti teada, tahaks vÄga minna.
krisli pilt
krisli (pole registreerunud) 25 July, 2007 - 21:35.
Kreetale

plaanin ka augusti lõpul minna, aga siiski lÄbi Toreoni! Paistab ok firma olevat!
Lyzz pilt
Lyzz 25 July, 2007 - 21:59.
to krisli aga miks mitte

to krisli aga miks mitte küprosele?:)
Svetlana pilt
Svetlana (pole registreerunud) 26 July, 2007 - 13:25.
Svetlana

Tere, Lyzz!
Mina ka planeerin sõita Kreekasse Toreoni kaudu, aga ka ei taha maksta kõik need 3600.-. Tegelikult mulle soobib ka mingit teisi koht, aga olen ka üksinda ja otsin kampa. Võib olla võtame kõnet või kirjutame mailiga. Minu mail on cobzone(Ät)hotmail.com (see on minu sõpru mail).
Ootan vastust. Svetlana.
P.S. vabandan minu eesti keelt eest. Olen venelanne, aga loodan, et saame suhelda.
pilt
26 July, 2007 - 13:26.
Svetlana

Küprosel on samasugused palgad kui eestis. Raha seal ei teenida.
kõõrdsilm pilt
kõõrdsilm (pole registreerunud) 2 August, 2007 - 14:08.
Tere kallid inimesed

KÄisin toreoni kaudu küprosel,polnu seal midagi nagu lubatud.Esiteks ei tohi nad vahendustasu võtta …mida nad teevad.
Et jah meil oli palju jamasid kohe esimesest pÄevast-EI SOOVITA SEDA FIRMAT
pilt
2 August, 2007 - 14:17.
to Lyzz

No tööd seal on,aga ei tea kuidas nüüd augustis.Suve hooajal on juba raskem tööd leida.Kuid raha seal ei teeni eriti,see kulub elamise peale Ära.NB!Tööd on ,aga nÄiteks pubide /baaride omanikud võivad tõelised jobud olla-ala saad tööd kui võtad suhu.TÕSI JUTT!Pluss arvesta ,et korterid on seal ala 150–250 ja rohkem naela.Sõbranna üürib 250 naelaga 3-toalist.Pluss kommunaalid.Jootraha ei ole ka kunagi mingi kindel summa.TÄiesti oleneb ,igas kohas oma poliitika.Mõnes kohas saad jotsi nende laudade pealt mida teenindad ja mõnes kohas jagatakse kõik jootraha pÄeva lõpus kõigi teenindajate vahel Ära ja ka köögitomikond saab oma osa.Kui sulle on öeldud ,et 10 naela jootraha–parematel pÄevadel maybe.Enamus pÄevi ikka 3–5ja vhel 7–9 ja rohkem naela.Tööd teed kuus pÄeva nÄdalas.
Ööelu on seal tõesti vÄgev,Ägedad kohad kus vÄljas kÄia ;)
Rannad tumeda liivaga eks-pole eriti ilusad.Oleneb muidugi ka rannast.Kohalikud tõmavad ka pÄris palju.Mehed on pealetükkivad.Küprosel on palju poolakaid ja venelasi.No mida veel siis :)
Aga noh kÄisin seal ja igati vÄÄrt kogemus :)…juhtus igasugust jama,aga ei kahetse
pilt
28 August, 2007 - 21:52.
toreoni ei soovita aga

toreoni ei soovita aga küpros on tore aja veetmise paik ja elu üle jÄrele mõtlemise koht :)

* mia-

murri pilt
murri 11 January, 2008 - 15:48.
Toreon Grupp

Me kÄisime ka Toreon Grupi kaudu Kreekas. Plaanisime minna 6 kuuks aga olime 2 kuu pÄrast kodus tagasi. Esimene töökohas tekkisid juba probleemid. Lepingus oli kirjas,et oleme waitressid aga kohapeal selgus,et üks positsioon madalamal,(waitress assistent)ainult nõude tassimine,poleerimine jms. Kuna olime varem klienditeeninduses töödanud, siis soovisime rohkem vastutust. Tellimusi võtta ei saanud, Jooke lauda viia ei saanud. Ja üldse oma töötajad ei võinud hotelli territooriumil liikuda,timgimused olid halvad. Jootraha oli lubatud 20–25 eurot aga saime 2–3 eurot,vahest midagi. Ja kui soovisime peale esimest kuud uut töökohta siis ei tahetud meid Ära lasta ning palka vÄlja maksta. 3 pÄeva kÄisime kontoris asju ajamas ja raha nõudmas. Lõpuks siis saime rahad kÄtte. Tahtsime uut tööd, selleks pidime minema Thessalonikisse kohalikku agentuuri. Loomulikult pidime kõike omal kÄel tegema. Uurima, kust mingi buss lÄheb jms.Meie kohalikul agendil oli leitud uus töö ning leping juba valmis. Töökoht asus Kreeta saarel ning tööd lubatud 3-ks nÄdalaks. Asusime siis teele. Rongiga sõitsime 9 tundi Ateenasse, pidime ööpÄeva veetma Ateenas kuna laev Kreetale lÄks alles jÄrgmise pÄeva õhtul. Agent pidi meile uurima laevaajad jms. aga ta ei võtnudki ühendust ega vastanud meie smssidele. Kõik transpordivahendid,ööbimse jm kulud, pidime ise tasuma. Meie esimene palk lÄks selle alla ning Kreetale jõudes polnud enam elamisrahagi. Agentuur isegi ei tundnud huvi, kas me jõudsime Kreetale või mitte. Õnneks Kreeta töökoht oli normaalne nind ülemused ja töötajad toredad. Tööd oli vÄhe kuna oli hooaja lõpp ning tööd jÄtkus aint 2 nÄdalaks kuna ilmad lÄksid koledaks. Siis saime Toreon Grupilt teada, et meie agent on lahkunud töölt ning meile ei ole midagi teada antud. Tahtsime ju infot selle kohta kas peame lennupiletid bronnima või leiavad nad uue töö. Toreon Grupp lÄks tülli Kreeka agentuuriga. Meie kõnedele ei tahetud vastata ning suhtuti ükskõikselt. Meile ei jÄÄnudki muud üle kui koju tagasi sõita ning ei olnud tahtmistki enam kuskile tööle minna nende jamade peale. See oli üks suur katsumus ja koguaeg juhtus midagi. Tagasi olles võtsime ühendust Toreoniga ning lÄksime kontorisse ning tegime Kreeka agentuurile avalduse, et lepingutingimusi on rikutud ja me soovime oma raha tagasi. Siiani pole mingit lahendust vÄlja pakutud ning peame asja tegema ametlikuks. Kui kellegil on veel mõtteid või on olnud samas olukorras, andke mÄrku. kõik nõuanded on teretulnud. Nagu me aru oleme saanud on teisedki selle agentuuri kaudu vastu nÄppe saanud ning pettuma pidanud. Seal firmas ei osata asju ajada ning süsteem pole vÄlja mõeldud.
Dorx pilt
Dorx 14 January, 2008 - 17:19.
Toreon Grupp OÜ

Kindlasti ei soovita.Esiteks see leping, mille nad “kliendiga” sõlmivad, on alla igasugust arvestust. Me lasime selle juristil üle vaadata,mille peale meile öeldi,et selle paberiga ei ole midagi teha. Ükski leping esiteks ei ole 2 lehekülge. Seal ei ole midagi konkreetselt vÄlja toodud- kohustused, õigused jne.
Raha maksmine on tÄielik raiskamine. Põhimõtteliselt nad ei tee mitte midagi,kogu paberimajandus tuleb ise Ära korraldada, tervisetõend, õiend politseist + need on vaja inglise keelde tõlkida(mõned sajad kroonid).Nende teha jÄÄb siis lennupiletid broneerida ja tööpakkumine ette nÄidata. Selle eest nõutakse 3600.- .
Meile garanteeriti tervisekindlustus, millest võis koha peale ainult und nÄha. Leping oli seal kreeka keelne, kuhu pidi alla kirjutama. Palgad olid seal 2× suuremad nÄidatud,tööpÄevad poole lühemad, mis tegelikkuses tõele ei vastanud.
Toreon teeb koostööd InGlobe`ga, kus on tÄielik süsteemi puudulikkus. Meil oli seal agent, kes pidi uue töö otsima peale hooaja lõppu aga oh üllatust- ta oli vahepeal töölt mingitel põhjustel lahkunud ning kas keegi meid ka sellest informeeris?Kindlasti mitte. Asi oli selles, et meil oli vaja kiiremas korras uus töökoht leida kuna restoran kus me töötasime sulgeti peagi. Ei midagi olnud kuulda meie agendist, kuni ühel pÄeval tuligi siis vÄlja, et too naisterahvas lihtsalt ei tööta enam seal. Küsimuse peale, miks meid ei ole keegi sellest informeerinud, saime vastuse, et ta alles nÄdal aega tagasi lahkus siit ja me oleksime pidanud ise nendega ühendust võtma( mis siis, et saatsime mitu maili talle). Peale seda pööras ka Toreon Grupp nendega tülli nõudes meie rahasid tagasi. Asi aga selles, et meie leping on tehtud Toreon Grupiga ning nemad ka vastutavad meie ees. Kui ütlesime, et nemad peaksid meile selle summa( mis ei ole üle mõistuse suur) Ära maksma, muutus Toreoni jutt. Nüüd oleme meie halvad töötajad, kujutame endale liiga palju ette ja teeme kõigile liiga.
Kui me plaanisime minekut Kreekasse, kiitis Toreon kõike taevani- enamus on rahul ja ei taha tagasi tulla. Kord juhtus nii, kus neiul tuli koduigatsus peale ning talle ei maitsenud kohalik toit,mille peale ta koju tagasi tuli. Siis olid trahvid suured,mida temalt vÄlja nõuti.Peale meie jamasid muutus jutt aga kapitaalselt. Ütleme nii, et 10-st inimesest oli nüüd rahul 3 inimest. Huvitav miks meile seda ennem ei rÄÄgitud.
Ühesõnaga loodan, et kes minekut plaanivad, siis igaljuhul mitte lÄbi Toreoni. Kõige mõttekam on siiski minna iseseisvalt. Sa ei vastuta kellegi ees. Ütleme ausalt, et agentuur ei taga seda kindlustunnet, mida me ehk loodame saada neilt. Nad on huvitatud seni kuni rahad kÄtte saadud.
christy pilt
christy 18 January, 2008 - 02:35.
Mõttetu on minna vahendaja kaudu

Kyprosel on vÄga kerge tööd leida. Proovige hotelle. Korterid on seal jah suhteliselt kallid, kuid kui lÄhete tööd otsima võite rÄÄkida tööandjaga ja ta annab teile elukoha.

Minu algne palk oli Kyprosel 350 naela(korrutage 27ga)+tasuta elukoht+tasuta toit 3 korda pÄevas, ka vabadel pÄevadel(elasime suures majas,2 inimest toas)

Töötasin seal 4 kuud ja lÄksin 5 tÄrni hotelli, kus sain umb 800 naela kuus. Söögikorrad olid hotelli poolt, aga elukoha pidin ise yyrima. Yyrisin korteri sõbrannaga (2-kordse, uue, 2 tuba+vannituba yleval korrusel+wc ja elutuba-köök alumisel, mööbel sees+pesumasin, kuivati jne) ja maksime selle eest 250 naela kuus (kumbki 125naela)pluss elekter, mis oli umb 20 naela kuus. Nii et palgast jÄi jÄrgi umb 600 naela, mis on eesti rahasse arvutatult umbkaudu 16 000 krooni.

Kui elate hotellist kaugel muretsevad hotellid ka trantspordi. Meil olid alguses jalgrattad ja teises hotellis bussikaardid.
Kyprosel võib leida tööd isegi tÄiesti umbkeelne inimene, meil oli neid nii esimeses, kui ka teises hotellis, wot. Ja luisata võite ka tööandjale…

VÄGA LAHE OLI!
christy pilt
christy 18 January, 2008 - 19:21.
ahjaa

Tahtsin veel lisada, et kui lÄhete restosse tööle, siis kysige kindlasti lepingut, kus on sees ka teie tööylesanded…Me seda ei teinud, kui kyprosele lÄksime,töötasime alguses kuu aega ilma lepinguta restoranis.Mingi aeg meie ylemus teatas, et peame lisaks ettekandjatööle ka peldikuid koristama,mis meile muidugi ei meeldinud.Niisiis lÄksime hoopis hotelli tööle.

ja muide kyprosele lÄksime nii, et kummalgi oli 30 naela taskus ja rohkem mitte midagi…ja nÄete,saime hakkama.

Ärge laske endale pÄhe istuda! Kui midagi ei meeldi, öelge seda ja kui muutusi ei tehta,otsige endale uus töökoht.
Krispen pilt
Krispen 27 January, 2008 - 17:58.
Naljatilk

Mind kutsuti töövestlusele Toreon Gruppi!!! Aga kuna uurisin veidi tausta, siis siiski ütlesin Ära viidates leitud negatiivsetele kommentaaridele ja mõtetule rahaküsimisele!
Lugege Nadezda vastust siis minu meilile!! Nalja kui palju!!!!!

Töövahedus on meil tasuta. NÄiteks inglismaale hooldajana teie saate minna tasuta. Meie vahendame seal ainut töökohta, kõik ülejÄÄnud asju teie ogganiseerite endale ise.
kui asi on mingi prograammiga (kus mina organiseerin, lennujaama trasfeeri, 5 infotundi koos koolitsega (Food and Beverage Service ja kreeka või inglise keele tundi), ma leian teile konsultanti kohapeal, organiseerin teiel majutuse, sööki ja HAP programm eedab et teil on 2 kuud puhtalt koolitus ja palju muud siis tegu on programmiga, mille eest teie peate maksma ja see on normaane, ma lihtsalt ei saa aru miks meil Eestis inimesed tahavad ju saada kõik tasuta ja seal ka puhkama ja pÄerast kaebuma et nendesse halvasti suhtuvad.Eestis praegu kui teie lÄhete Migratsiooni ameti nÄiteks ja tahate kutsuda külla inimest vÄlismaalt teie peate maksma isegi kui nad ütlevad teile " ei" ja ei tegele isegi 3 minutit teiega, ainult sele “ei” ütlemise eest. Ja see on Riigi amet, kuidas teie arvate erafirma saab teiega tÄitsa tasuta tegeleda ja nii palju? Mul keskmiselt ühe ineimese peale lÄheb 15 tundi aega see on 2 tööpÄeva?
Proovige siis ise vÄlismaale tööle minna, aga teie kõik pöördute info jÄrgi sellisse firmadesse nagu meie oma. mis see tÄhendab? . . . . .

Proua on küll unustanud mainida, et mis saab juhul kui inglise keele koolitust vaja pole ja F&B-d samuti (oman nimelt 13 a. kogemust)..
No on ikka Eestis inimesed, oi,oi ;))))
hips pilt
hips 3 February, 2008 - 23:43.
Hei CHRISTY

sooviksin sinu meili saada,et sinu kÄest tÄpsemat ja paremat infi küprose kohta saada!
ette tÄnades!
christy pilt
christy 4 February, 2008 - 15:07.
Hey!

christymuu(Ät)yahoo.com
allukene pilt
allukene 3 March, 2008 - 23:24.
Sooviksin teada..

Lugesin CV keskusest töökuulutusi ja leidsin põneva pakkumise.. suveks Kreekasse Toreoni kaudu. Muidugi vahendustasust polnud mingitki juttu, ainult et lennupiletid tasuta, majutus tasuta, söök 3× pÄevas tasuta, lennujaama tullakse vastu ja mida kõike veel kokku ei lubata. Hakkasin siis tÄpsemalt uurima ja leidsin, et enamusel on olnud negatiivseid kogemusi, kes Toreoni kaudu tööle vÄlismaale on lÄinud. Või on olnud ka mõni positiivsem kogemus neil, kes Toreoni kaudu on lÄinud vÄlismaale tööle?
Kas keegi oskab soovitada mõnda muud vahendajat? Tööle lÄheks kolmeks kuuks(mai-juuni-juuli) Oleks vÄga tÄnulik! :)
christy pilt
christy 3 March, 2008 - 23:56.
Hehee :)

lennupiletid pead sa ka ise ostma,nad ainult aitavad need sul broneerida, muud midagi. Tule kyprosele, Kreeka poole peale, pole sul mingeid vahendajaid vaja, siin palk ka suurem, kui Kreekas. Ja muide see koolitus, mida nad kangesti promovad, selle koolituse viivad kyprosel enamasti lÄbi hotellid, kuhu sa tööle lÄhed ja muide seda tÄiesti tasuta,vÄhemalt meil viis küll :)
allukene pilt
allukene 10 April, 2008 - 09:39.
Re:

Jah, nüüd jÄÄb soojamaale minek katki. Hetkel plaanid juba Norra minna xD
Eks veel aega on :)

TOREON GRUPP? kas kellelgi on kogemusi vôi teadmisi selle firma kohta.


tere. kas keegi on kasutanud sellise firma nagu toreon grupp teenuseid et vÄlismaale tööle saada. Kui siis paluks kommentaare.
samuti tahaksin ükskôik mis muud infot saada selle firma kohta.
tÄname:)))
pilt
25 November, 2006 - 01:09.
tÄname:)))

tÄname:)))
pilt
14 March, 2007 - 14:38.
samuti tahaksin ükskôik

samuti tahaksin ükskôik mis muud infot saada selle firma kohta.
Dorx pilt
Dorx 15 January, 2008 - 11:34.
Kindlasti ei soovita.Esiteks

Kindlasti ei soovita.Esiteks see leping, mille nad “kliendiga” sõlmivad, on alla igasugust arvestust. Me lasime selle juristil üle vaadata,mille peale meile öeldi,et selle paberiga ei ole midagi teha. Ükski leping esiteks ei ole 2 lehekülge. Seal ei ole midagi konkreetselt vÄlja toodud- kohustused, õigused jne.
Raha maksmine on tÄielik raiskamine. Põhimõtteliselt nad ei tee mitte midagi,kogu paberimajandus tuleb ise Ära korraldada, tervisetõend, õiend politseist + need on vaja inglise keelde tõlkida(mõned sajad kroonid).Nende teha jÄÄb siis lennupiletid broneerida ja tööpakkumine ette nÄidata. Selle eest nõutakse 3600.- .
Meile garanteeriti tervisekindlustus, millest võis koha peale ainult und nÄha. Leping oli seal kreeka keelne, kuhu pidi alla kirjutama. Palgad olid seal 2× suuremad nÄidatud,tööpÄevad poole lühemad, mis tegelikkuses tõele ei vastanud.
Toreon teeb koostööd InGlobe`ga, kus on tÄielik süsteemi puudulikkus. Meil oli seal agent, kes pidi uue töö otsima peale hooaja lõppu aga oh üllatust- ta oli vahepeal töölt mingitel põhjustel lahkunud ning kas keegi meid ka sellest informeeris?Kindlasti mitte. Asi oli selles, et meil oli vaja kiiremas korras uus töökoht leida kuna restoran kus me töötasime sulgeti peagi. Ei midagi olnud kuulda meie agendist, kuni ühel pÄeval tuligi siis vÄlja, et too naisterahvas lihtsalt ei tööta enam seal. Küsimuse peale, miks meid ei ole keegi sellest informeerinud, saime vastuse, et ta alles nÄdal aega tagasi lahkus siit ja me oleksime pidanud ise nendega ühendust võtma( mis siis, et saatsime mitu maili talle). Peale seda pööras ka Toreon Grupp nendega tülli nõudes meie rahasid tagasi. Asi aga selles, et meie leping on tehtud Toreon Grupiga ning nemad ka vastutavad meie ees. Kui ütlesime, et nemad peaksid meile selle summa( mis ei ole üle mõistuse suur) Ära maksma, muutus Toreoni jutt. Nüüd oleme meie halvad töötajad, kujutame endale liiga palju ette ja teeme kõigile liiga.
Kui me plaanisime minekut Kreekasse, kiitis Toreon kõike taevani- enamus on rahul ja ei taha tagasi tulla. Kord juhtus nii, kus neiul tuli koduigatsus peale ning talle ei maitsenud kohalik toit,mille peale ta koju tagasi tuli. Siis olid trahvid suured,mida temalt vÄlja nõuti.Peale meie jamasid muutus jutt aga kapitaalselt. Ütleme nii, et 10-st inimesest oli nüüd rahul 3 inimest. Huvitav miks meile seda ennem ei rÄÄgitud.
Ühesõnaga loodan, et kes minekut plaanivad, siis igaljuhul mitte lÄbi Toreoni. Kõige mõttekam on siiski minna iseseisvalt. Sa ei vastuta kellegi ees. Ütleme ausalt, et agentuur ei taga seda kindlustunnet, mida me ehk loodame saada neilt. Nad on huvitatud seni kuni rahad kÄtte saadud.
mariella pilt
mariella 9 May, 2008 - 21:48.
Ei soovita. Vaga kahtlane.

Ei soovita. Vaga kahtlane. Kui ma kaisin intervjuule 2 aastat tagasi umbes, siis nad raakisid mulle ilusat juttu ( 2 vene neiu ). Sel ajal ytlesid nad et see maksab umbes 1000. Sest nad vist arvasid et olen vaene tudeng (tosi oli). Mina neile ei usaldanud ja enam ei tulnud.

0 пользователя(ей) сказали спасибо:

#3
bombr3s
  • Статус: Легенда
  • Сообщения: 5573
  • Карма: 61
  • Возраст: 36
  • Пол:
мы на иностранных языках не понимаем =)

0 пользователя(ей) сказали спасибо:

#4
Гость
  • Статус: Легенда
  • Сообщения: 3733
  • Карма: 98
  • Пол:
короче народ не советует... берут 3600 за договора и можно еще в итоге остаться с нисчем :) работать как негр, а получать 2-3 евро в час вместо оговореных 20-25))))))))))
столько букв на неродном тяжело для восприятия)))))))

0 пользователя(ей) сказали спасибо:

#5
Vladjuxa
  • Статус: Легенда
  • Сообщения: 1775
  • Карма: 1
  • Пол:
угу, тоже вот прочитал у ангеля, что мол 1800 за договор и 1800 - если найдут работу...мда, а жаль :(

0 пользователя(ей) сказали спасибо:

Пользователи читающие эту тему: 2

1 пользователь, 1 гость